Кои сме ние

Фирма Акорд ООД от 1996 г. работи на българския пазар в сферата на земеделието. Предлагаме на нашите клиенти икономически обосновани и компетентни решения за тяхното производство.

Нашите специалисти са с богат професионален опит. Обследват посевите на полето и консултират клиентите какви култури да изберат според конкретните почвено-климатични условия. Препоръчват продукти за растителна защита и дозите за тях, съобразени с фитосанитарното състояние на културите. Дават съвети за възможностите за отглеждане на етерично-маслени и лекарствени култури и технологии за тях, адаптирани към конкретните условия.

СФЕРИ НА ДЕЙНОСТ:

СЕМЕНА – търговия със семена на водещи световни и български фирми. Производство на семена пшеница, ечемик, маслодаен лен, зимен и пролетен грах на френските фирми LIMAGRAIN и AXEREAL.

ТОРОВЕ – търговия с течни и разтворими торове на фирмите ЛЕЙЛИ, ВИТАФЕР, АРИСТА и др.

ПРЕПАРАТИ – търговия на едро и дребно с препарати за растителна защита, предлагани от фирмите АРИСТА ЛАЙФСАЙЪНС, КОРТЕВА АГРИСАЙЪНСИС , ФМС, СУММИТ АГРО, АГРИЯ и др., както и с всички препарати на българския пазар, които имат биологична регистрация за приложение в България.

БИЛКИ – търговия със семена на етерично-маслени и лекарствени култури и технологии за тяхното отглеждане.